jueves, 30 de abril de 2020

Tipus d'ordinador

Ordinador de sobretaula: Els ordinadors de sobretaula s'utilitzen sobretot en les empreses i els habitatges o centres escolars.
No són fàcils de transportar d'un lloc a un altre, però són relativament barats i potents.


Portàtils: tenen la capacitat de poder transportar-los d’un lloc a un altre sense cap problema. Aquests equips inclouen també una bateria pròpia que els dota d'autonomia perquè es puguin utilitzar durant diverses hores sense necessitat de connectar-los a la corrent elèctrica.


Tablet:  
Poseeix una pantalla tàctil amb la qual podem gestionar gairebé tots els aspectes de sistema i es pot subjectar amb una sola mà. És un dispositiu electrònic que no necessita estar connectat contínuament a la xarxa elèctrica, per funcionar, és a dir és totalment mòbil.
Les tablets d'última generació són molt potents i tenen molta autonomia.


Smartphone: permeten la instal·lació de programes per incrementar les seves possibilitats, com el processament de dades i la connectivitat o internet. Aquestes aplicacions poden ser desenvolupades pel fabricant de el dispositiu, per l'operador o per un tercer.
 Una altra característica de tots els smartphones és tenir una càmera amb molts megapixels, amb càmera davantera i posterior per tenir la possibilitat de realitzar els famosos selfies.
 En definitiva aquests telèfons són, a més d'un telèfon per fer trucades, un miniordinador o ordinador de butxaca.

PDA: Són ordinadors molt petits en els quals es pot emmagatzemar una gran quantitat d'informació a través de sistema de memòria flash. Podrem interactuar amb la pantalla directament perquè no té teclat i, encara que la majoria són petites, hi ha algunes que compten amb una mida semblant a el dels portàtils.


Asistent virtual ( Amazon Echo ) : 
És un dispositiu el qual es pot interaccionar amb  només amb la teva veu. Una de les seves avantatges és la possibilitat de enllaçar-se amb sistemes de vigilància interns, i així controlar el que estan gravant les càmeres de vigilància a part també puc controlar els objectes com despertadors, llums ... A l'igual que tots els dispositius es poden connectar entre si, compartint informació i és molt útil per fer trucades o enviar missatges. 


Smart TV: 
Pots navegar per Internet, tens correu electrònic, xarxes socials, comunicacions en temps real, etc. Pots veure i gravar pel·lícules, sèries, documentals, etc.
Tens programari, entrades per a dispositius d'emmagatzematge externs, equip de música. Pots compartir continguts multimèdia. Pots veure Canals de Televisió per internet.




Smart watch: S'alimenten d'electricitat suministrada per una batería interna recargable.Compten amb una pantalla tàctil, des de la qual es manipulen les funcions DPO.Compten amb una memòria interna per emmagatzemar dades pròpies de sistema, com SMS, registre de trucades, comptadors, etc.
Segons el model, tindrà una ranura per memòria digital, el que li permet augmentar les seves capacitats d'emmagatzematge de dades d'usuari La mida de la pantalla tàctil és d'aproximadament.Es poden sincronitzar amb les dades emmagatzemades en Smartphone que compten amb sistema operatiu Android i actualitzar-segons els canvis en el dispositiu.Per mitjà de sincronització amb una diadema sense fils Bluetooth, també és possible rebre i realitzar trucades telefòniques, així com escoltar l'àudio emmagatzemat al SmartWatch.




No hay comentarios.:

Publicar un comentario